managed-projectenManaged Projecten

Stannet IT is gespecialiseerd in het aanleggen, optimaliseren en onderhouden van netwerken. Wij bieden een complete oplossing voor uw organisatie, maar we kunnen ook specifieke problemen verhelpen of advies geven. Wij dragen bijvoorbeeld zorg voor de netwerkservers waarop uw applicaties draaien od de opslag van de data(bases). We kunnen de infrastructuur in uw organisatie controleren en optimaliseren.

Het netwerk is de infrastructuur van uw organisatie en problemen op uw netwerk zal schade opleveren voor uw organisatie.
U moet uw netwerk kunnen vertrouwen en daarom besteed Stannet IT veel aandacht aan proactief beheer om problemen te voorkomen. Voorkomen is immers beter en goedkoper dan genezen.
Stannet IT richt zich op het leveren van systeembeheerdersdiensten voor organisaties met zo’n 2 tot 50 medewerkers. U kunt bij Stannet IT terecht voor advies, installatie, onderhoud en beheer van netwerken.

Ontwerp
Stannet IT ontwerpt aan de hand van uw wensen een netwerk dat kan worden opgebouwd uit componenten, die op standaarden zijn gebaseerd. Aan de hand van het ontwerp verzorgen wij onder meer:
– het opzetten en uitbreiden van uw LAN, WAN of wireless omgeving.
– het realiseren van intranet-, extranet- of internetinfrastructuren.
– uitbouwen en optimaliseren van een beheeromgeving.
Als alles is opgeleverd kunt u ervoor kiezen om het beheer van het netwerk via Stannet IT te organiseren via remote beheer.