Windows ServerManaged hosting Windows Server van Microsoft

Managed Hosting van Stannet IT biedt u een volledig beheerd virtueel of fysiek hosting server om uw applicaties of infrastructuur via internet beschikbaar te maken. Volledig afgestemd op uw bedrijfsbehoefte, ontworpen voor maximale beschikbaarheid en beveiliging van uw bedrijfskritische systemen.

De managed hosting oplossingen met Windows Server is gebaseerd op Windows Server 2008 en 2012.
U kunt op de Windows Servers van Stannet IT diverse applicaties hosten zoals IIS, Sharepoint, Exchange en alle andere bekende applicaties voor Windows.

Sharepoint 2013
Met het product SharePoint van Microsoft is het mogelijk om intranet-, extranet- en internetoplossingen te bouwen en te beheren. Het Sharepoint platform is standaard voorzien van functionaliteiten zoals forums, enquêtes, takenlijsten, kalenders, zoeken, personalisatie, content management en document management.
Voor advies, ontwerp, implementatie en beheer van Internet en Intranet platformen op basis van SharePoint technologie kunt u contact opnemen met onze solution partner Productif.
Ook zijn zij zeer ervaren in het koppelen met externe informatiebronnen, zoals Microsoft Dynamics CRM en Axapta.

Exchange 2016
Voor organisaties kan het interessant zijn om een eigen server met Exchange beschikbaar te hebben in het datacenter. Daarvoor kunt u de volledige of gedeeltelijke beheer aan Stannet IT overlaten en wilt u de bestaande lokale infrastructuur van uw organisatie integreren met de Exchange server in het datacenter dan is dat ook mogelijk.

Voor meer informatie en prijzen kunt u contact met ons opnemen.

Referenties
FNVBouw
D-Tail Company
Zest Marketing
IFA
Zaan Primair