Schermafbeelding 2016-01-09 om 19.41.19Continu worden wereldwijd nieuwe virussen verspreid over het internet waardoor uw bedrijf veel overlast en zelfs schade oploopt.
Met de Cloud services -> spam en virusscanner van Stannet IT wordt er voor gezorgd dat alle binnenkomende e-mailberichten worden gecontroleerd op virussen. De aangetroffen virussen worden gecleand of als dat niet lukt gebounced naar de afzender.

Stannet IT biSchermafbeelding 2016-01-09 om 16.31.27edt speciaal voor haar klanten de Baruwa spam- en virusscanner GRATIS aan ongeacht de hoeveelheid mailboxen u gebruikt. Dat geldt ook als u catch-alls in gebruik heeft t.b.v. uw interne mailserver.
Blijkt het niet mogelijk om alleen het virus te verwijderen, dan wordt het hele bestand (de attachment) waarin het virus is aangetroffen, verwijderd. U ontvangt dan alleen de ‘platte tekst’ van de e-mail, met de vermelding dat het bestand is verwijderd.

Nu ook standaard voorzien van Anti-Spam. Onze nieuwe anti-spam heeft de volgende features:
– Real-time Blackhole Lists (RBL) service met domeinnamen en IP adressen van geregistreerde spammers
– Controle op afzender of die daadwerkelijk bestaat.
– Reverse DNS lookup.

(Baruwa screenshots)

Recent messagesSystem StatusSpam scores

 

 

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Voorwaarden
Stannet IT zorgt ervoor dat de controle op virussen en spam up-to-date is en dat de door u ontvangen e-mailberichten ook op de allernieuwste virussen en spam worden gecontroleerd. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is een enquêteformulier in te vullen. Uw gegevens wordt verwerkt en binnen 14 dagen wordt alle inkomende e-mail gecontroleerd op virussen en spam. Stannet is echter niet aansprakelijk voor virussen en spam die niet gedetecteerd kunnen worden, of voor onterecht verwijderde bestanden.