Solution partners

Advantive is al tien jaar Microsoft specialist en ontwikkelt daarnaast klantspecifieke,
innovatieve oplossingen. Ze zijn gespecialiseerd in het realiseren van hybride IT-omgevingen en combineren het beste van twee werelden: Cloud en on-premises.
Met de gedreven en gecertificeerde medewerkers van Advantive ondersteunen zij klanten in
Nederland en België om technologie slim in te zetten.
www.advantive.nl

De datacenters van IntraHouse bieden hoogwaardige hosting en co-locatiediensten die uitgerust zijn met alle voorzieningen om er voor te zorgen dat alle servers en storages 24/7 online zijn. Daardoor kunnen zij de hoogste garantie bieden, namelijk volledige beschikbaarheid.
www.intrahouse.nl

AllSystems is een jong en enthousiast IT-bedrijf dat zich onderscheidt op de markt door twee belangrijke punten. Zij leveren creatieve totaaloplossingen én zijn betaalbaar: van ontwerp tot het aanleggen van netwerken.
www.allsystems.nl

Rebit is IT-bedrijf met klanten in de MKB sector, fondsenwervers en politieke instellingen. Rebit houdt zich bezig met het beheren, ontwikkelen en onderhouden van softwareapplicaties. Van kleinschalige apps tot een volwaardige offerte- en projectbeheersing applicatie (mini ERP).
Of het inrichten en onderhouden van computernetwerken, het bieden van een helpende hand voor database technische vragen, optimaliseren SQLserver processen, database conversies, specifieke mailmerging en veel meer.
www.rebit.nl

Productif is een Microsoft Certified partner die volledig is gespecialiseerd op het gebied van Microsoft SharePoint
www.productif.nl

Creative Tools is een ‘hands-on’ adviesbureau zonder moeilijke ‘toeters en bellen’, opgericht om bedrijven te ondersteunen bij de inrichting
van de automatisering en het opzetten van een goed marketing- en communicatiebeleid
Creativetools.nl

opwolken.com biedt een totale oplossing voor je online marketing. De basis is een WordPress website die aansluit bij al uw online activiteiten,
met ruimte voor je verhaal, je branding en je blogs.
opwolken.com

Van de Groep & Olsthoorn staat voor succesvolle plaatsingen van excellente kandidaten op Executive- en Management niveau binnen de focusgebieden,
Techniek, Industrie en Logistiek zowel op vaste als interim posities, nationaal en internationaal.
vandegroep.nl